top of page
  • Foto van schrijverOmnia

PLEQ Gelanceerd bij De VU

Bijgewerkt op: 21 sep. 2023

Studiejaar 2022/2023


Lancering van PLEQ aan de Vrije Universiteit Amsterdam met Record Impact!

Het bruisende leven op een universiteitscampus is een wereld op zich, waar studenten zich een weg banen door colleges, studiebijeenkomsten en sociale interacties. Echter, een van de uitdagingen waarmee veel studenten te maken krijgen, is het vinden van een beschikbare studieplek. De Vrije Universiteit Amsterdam (VU) heeft dit probleem erkend en is samen met Omnia een baanbrekend avontuur aangegaan met PLEQ, een slimme oplossing die bedoeld is om het campusleven te revolutioneren.


Maak Kennis met PLEQ: Slimme Campus Oplossingen

In een opwindende ontwikkeling heeft de VU samengewerkt met Omnia om PLEQ te lanceren, een innovatieve webapplicatie die geavanceerde analyses en realtime gegevens gebruikt om de studentenervaring te verbeteren. PLEQ is niet zomaar een tool, maar een gamechanger voor studenten die op zoek zijn naar studieplekken op de uitgestrekte VU-campus. Met zijn intelligente functies biedt PLEQ studenten inzicht in beschikbare studieplekken, zodat ze hun tijd kunnen optimaliseren en het meeste uit hun academische reis kunnen halen.


Realtime Inzichten voor een Naadloze Ervaring

PLEQ's op data-analyse gebaseerde aanpak herdefinieert hoe studenten campusleven ervaren. Door gegevens te verzamelen van sensoren die strategisch op de campus zijn geplaatst, biedt de applicatie realtime informatie over de beschikbaarheid van studieplekken. Studenten kunnen controleren welke plekken bezet zijn, zodat ze altijd toegang hebben tot een geschikte plek voor geconcentreerd werk. Deze realtime informatie vermindert de tijd die wordt besteed aan het zoeken naar beschikbare plekken, wat de efficiëntie en productiviteit bevordert.Succesverhalen van Studenten met PLEQ

De lancering van PLEQ aan de VU heeft al enthousiaste reacties van studenten opgeleverd. Laura, een derdejaars psychologiestudente, deelde: "Voor PLEQ was het vinden van een vrije studieplek als zoeken naar een speld in een hooiberg. Nu kan ik met slechts een paar tikken op de app eenvoudig een beschikbare plek vinden, wat mijn studeersessies productiever maakt."


Ook Thomas, een student computerwetenschappen, uitte zijn blijdschap: "De interactieve kaartfunctie van PLEQ is baanbrekend. Ik kan zien welke studieplekken de voorzieningen hebben die ik nodig heb, zoals stopcontacten en koffie. Het is alsof ik een gepersonaliseerde campusgids in mijn zak heb."

PLEQ bij de Vrije Universiteit van Amsterdam Reacties
PLEQ VU

Een Viraal Effect: PLEQ op Instagram

Om de betekenis van PLEQ te laten zien, werd onlangs een video op het Instagram-account van de VU geplaatst. Hierin werd de gebruiksvriendelijke interface van de app en de waardevolle inzichten die het biedt, benadrukt. De reactie was overweldigend, met een recordaantal interacties van studenten uit de hele campusgemeenschap. Deze virale respons toonde duidelijk het belang van PLEQ en de potentie ervan om de manier waarop studenten met hun omgeving omgaan, te transformeren.


Groot Bereik: Meer dan 18.000 Studenten Gebruiken de Webapp

Het succesverhaal van PLEQ aan de VU gaat verder dan alleen positieve reacties. Met trots kunnen we delen dat meer dan 18.000 studenten de webapp hebben gebruikt om hun campuservaring te optimaliseren. Dit onthult niet alleen de kracht van PLEQ, maar ook de diepgaande invloed die het heeft op het dagelijks leven van de studenten aan de VU.


Een Stralende Toekomst voor Campusleven

De lancering van PLEQ aan de Vrije Universiteit Amsterdam markeert een keerpunt in het campusleven en benadrukt innovatie en efficiëntie. Met zijn geavanceerde analyses, realtime gegevens en overweldigend positieve ontvangst onder studenten, is PLEQ een katalysator gebleken voor positieve verandering. Terwijl de VU blijft streven naar technologische vooruitgang die haar studenten ten goede komt, staat PLEQ als een schitterend voorbeeld van hoe slimme oplossingen kunnen zorgen voor een naadloze en verrijkende campuservaring.24 weergaven0 opmerkingen

Comments


Ontdek de PLEQ oplossing

Meer Omnia

Mis nooit meer een update

Thanks for submitting!

bottom of page