top of page

Wij creëren de Smart Campus van de Toekomst

Over Omnia PLEQ

Onze Missie

Bij Omnia geloven we in de kracht van innovatie om campussen te transformeren tot bruisende hubs van kennis en samenwerking. Met onze vlaggenschipoplossing, PLEQ, streven we ernaar de campuservaring naar nieuwe hoogten te tillen.

Stel je een campus voor als een levendig ecosysteem, waar studenten, docenten en ideeën vrijelijk stromen. Toch zijn er momenten waarop inefficiënties de harmonie verstoren. Hier komt Omnia in actie. Met slimme sensoren en geavanceerde software integreren we de campusinfrastructuur, waardoor we een schat aan realtime gegevens verzamelen.

Ons Doel

Stel je voor: Een verlaten vergaderruimte wordt nieuw leven ingeblazen door een spontane brainstormsessie. Dit is de toekomst die we willen creëren. Door onze oplossingen wordt elke hoek van de campus geoptimaliseerd, waardoor de dagelijkse operaties vlotter verlopen en de campus meer dan ooit tevoren leeft.

De campus van vandaag is een canvas vol potentieel. Innovatie is de verfkwast die de weg effent naar een efficiëntere, verbindende en toekomstgerichte leeromgeving. Met PLEQ en ons passievolle team zetten we stappen om deze visie werkelijkheid te maken.

PLEQ Ons Doel
Omnia PLEQ Ons Verhaal

Ons Verhaal

Bij Omnia zijn we niet alleen makers – we zijn medestudenten die de campusstruggle hebben ervaren. We begrijpen de frustratie van het zoeken naar studieplekken of het afvragen waar je heen moet. Maar we hebben het daar niet bij gelaten. Gedreven door onze eigen uitdagingen hebben we onze passie en expertise gebundeld om PLEQ te creëren.

Met onze eigen ervaring wisten we precies wat er ontbrak. PLEQ is ontstaan vanuit onze wens om het campusleven te vereenvoudigen en studenten moeiteloos met elkaar te verbinden. Elke functie, elke sensor, elke regel code – alles is ontworpen met de studentenperspectief in gedachten.

Samen met universiteiten en hogescholen omarmen we de kracht van technologie om het pad van vooruitgang te banen. De slimme campus van morgen is niet alleen een droom, maar een ambitie die we met vastberadenheid en enthousiasme nastreven.

Contact

Contacteer Ons!

Stuur ons een bericht of vraag voor een Demo!

Thanks for submitting!

bottom of page