top of page

Our Features

Bij PLEQ geloven we in een naadloze campuservaring die zowel studenten als universiteiten ten goede komt. Onze slimme oplossing is ontworpen met jou in gedachten, met functies die de dagelijkse campusuitdagingen aanpakken.  Of je nu een student bent op zoek naar een rustige plek om te studeren of een universiteit die streeft naar efficiënt campusbeheer, PLEQ staat voor je klaar.

API Integration PLEQ

Full API integration

Van SURFconext voor SSO naar Integratie met het huidige roostersysteem voor up-to-date data voor de studenten welke ruimtes beschikbaar zijn. PLEQ integreert met alle datapunten op campus om een zo compleet ervaring van de campus te creëren, de Smart Campus van de toekomst. 

PLEQ Datagedreven Campus Budgetting

Smart Budgeting

Alloceer het juiste Budget voor renovaties door middel van benutting en ervaring analytics. Wees datagedreven en stop facilitair budget in de dingen die meeste resultaat zullen boeken bij de student (eindgebruiker) voor gerichter facilitair management.

UI PLEQ

#1

Kwaliteit App Design

PLEQ is een Webapp ontworpen voor en door studenten. Het ontwerp van de webapp sluit perfect aan bij het facilitaire behoefte van de student. Verschillende User Tests zijn uitgevoerd samen met Studentenverenigingen en vertegenwoordigers.

Bookingsysteem PLEQ reserveringssysteem PLEQ

Slim
Boekingssysteem 

Ons geavanceerde boekingssysteem maakt kamers gemakkelijk boekbaar en aanpasbaar voor samenwerking. Schakel kamers in en uit met een klik. Bovendien bieden slimme sensoren analyses en no-show rapporten via het beheerderspaneel voor optimaal campusbeheer. Samen bouwen we aan een geoptimaliseerde campuservaring!

Automatisch Email Meldingen PLEQ

Automatische
Meldingen

PLEQ gaat verder dan functionaliteit. Onze sensoren melden automatisch storingen, waardoor gericht onderhoud en batterijvervanging mogelijk zijn. Bovendien slaan we locaties en onderhoudsnotities op voor toekomstige optimalisatie. De universiteit kan zelf het slimme infrastructuur onderhouden en verbeteren. Met PLEQ blijft de campus vlekkeloos draaien!

bottom of page